Bara hosting efter behov..

Om oss

VAD VI GÖR

City Hosting tillhandahåller pålitliga, skalbara och säkra Datacenter för privatpersoner och företag i alla storlekar. Våra kostnadseffektiva hostinglösningar är lämpliga för att skapa en bra tillgänglighet som krävs för en fullt integrerade e-business-lösningar. Vi levererar endast hosting och därav konkurrerar vi inte med våra kunder. Våra kunder finns idag inom it-bolag , cloud bolag och e-shops bolag.

VÅRA MÅL

Vårt uppdrag är att erbjuda exceptionella hostinglösningar till ett bra pris. Vårt erfarna team av designers, utvecklare och konsulter fokuserar på att uppnå detta uppdrag genom att erbjuda proaktiv kundservice med särskild uppmärksamhet på detaljer. De ägnas åt att upprätthålla våra kärnvärden eftersom de levererar lösningar som är överkomliga, effektiva och kreativa.

VÅRA VÄRDERINGAR

Vårt mål är att tillhandahålla bra hostinglösningar så att våra kunder kan fokusera på sina kunder. För att uppnå detta strävar vi efter att ge våra kunder de mest omfattande och användarvänliga lösningar så de kan hantera och göra mer med sina tjänster. Dessutom är vår vänliga kundtjänstpersonal alltid tillgänglig för att hjälpa våra kunder.

2

100+

4200

99%

Datacenter i City

Datacenter i city

Units

Nöjda kunder